“Sievietes laime” nekad nepārstās ziedēt, ja novietosiet ziedu īstajā vietā

Pateicoties tam, ka spatifilas lieliski iesakņojas līdzenā vidē un neprasa īpašu kopšanu, tas ir ieguvis īpašu popularitāti.

Spatifilas ir augs, ko dēvē arī par “sieviešu laimi”, var augt lielākajā daļā mājas telpu, bet, lai tas labi ziedētu – tas jānovieto noteiktā vietā.

Ko mēs zinām par spatifilām

Pateicoties tam, ka spatifila lieliski iesakņojas dzīvokļa vidē un neprasa īpašu kopšanu, tas ir ieguvis īpašu popularitāti. Bieži tiek uzskatīts, ka šis augs var padarīt sievieti laimīgāku un māju mājīgāku.

Telpaugiem ziedēšanas laikā ir visskaistākās lapas un bagātīgi balti ziedi. Tie ir nepretenciozi augi, kas lieliski piemēroti istabas apstākļiem. Pareizi kopjot un nodrošinot atbilstošus apstākļus, augi brīvi zied visu gadu.

To ilgstošie baltie ziedi ilgst mēnesi vai ilgāk. Viens no svarīgākajiem faktoriem, kas nepieciešams pilnīgam ziedēšanai, ir atrašanās vieta, jo tiem izšķiroša nozīme ir apgaismojumam.

Pārbaudi savas zināšanas par Latvijas filmām!

Portāls Dzentlmenis.lv grib pārbaudīt tavas zināšanas par Latvijas filmām! Aizpildi šo ātro testu un uzzini, cik labi orientējies Latvijas kino! Tavā rīcībā būs tikai 30 sekundes!

1 / 3

No kuras latviešu filmas ir šis kadrs?

2 / 3

No kuras latviešu filmas ir šis kadrs?

3 / 3

No kuras latviešu filmas ir šis kadrs?

Your score is

The average score is 59%

0%

Laistiet augu tikai tad, kad augsne kļūst sausa apakšā, nevis augšā. Vai arī laistiet spatifīlu, tiklīdz redzat, ka lapas nokarājas, bet ideālā gadījumā nelaistiet augsni ar ūdeni, jo tas augam rada stresu.

Pēc ekspertu domām, augam patīk vieta pie durvīm. Ziediem labi klājas vājā apgaismojumā.

 

 

 

Iesaki šo rakstu citiem!

Leave a Comment